Ontwerpstudio

Ruwdesign is de ontwerpstudio van Industrieel Ontwerper Ruud Wensink (Opgericht in 2011). Kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, aan Universiteit Twente, TU/e (Technische Universiteit Eindhoven) en University of Strathclyde (Glasgow) vormden de basis van Ruwdesign.

Het Merk

Ruwdesign staat voor prachtige producten die lang meegaan, mooi oud worden en duurzaam & verantwoord geproduceerd zijn.

Producten van Ruwdesign zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland. In onze eigen werkplaats garanderen we de kwaliteit van het hout- en metaalwerk. Een groot voordeel van lokaal produceren is de kleine impact op het milieu die de producten hierdoor hebben. In tegenstelling tot productie overzee (in lagelonenlanden) heeft Ruwdesign geen onnodig transport van producten, grondstoffen en halffabricaten over de hele wereld meer nodig. Alle gebruikte productafwerkingen zijn natuurlijk en oplosmiddelvrij, omdat we geen reden zien dit niet te doen.

Over Ruud

Geboren in 1984 en opgegroeid in het Twente. Over de jaren ontwikkelde zich een enthousiast oog voor detail, een passie voor ontwerpen, technologie en natuur. Alles begon toen ik 9 jaar oud was en ik mijn eerste boomhut bouwde. Later kwamen daar muziek en windsurfen bij.

De werkplaats in het bos in Bornerbroek is dan ook de perfecte plek waar alles samenkomt. Hier worden Ruwdesign producten gemaakt en nieuwe idee├źn/concepten en producten ontwikkeld.

Naast ontwerpen is produceren van muziek, audio en video vanuit een hobby doorgegroeid tot een vast onderdeel van Ruwdesign.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.